Shop Mobile More Submit  Join Login
Summer days by jamzenn Summer days by jamzenn
YAY summer! 
I started working with this after Macy's blog got 50 followers! Huge thanks for all of you!
For those who don't know, Macy is my and Berneri's TLOU OC, Joel & Ellie's dog! Berneri is also writing a fanfic about these three. I highly recommend you to check it out, it's awesome and very well written fanfic, my favourite one ATM!

You can also find this on Tumblr!

Macy (reference sheet) by Berneri

Joel & Ellie © Naughty Dog
Macy © jamzenn & Berneri
Art © jamzenn

Add a Comment:
 
:iconthoughtsandwonders:
ThoughtsandWonders Featured By Owner Jun 5, 2015
Maybe in Tommy's compound after the game's ending.
Reply
:iconnorolink:
Norolink Featured By Owner Feb 18, 2014  Hobbyist General Artist
Sulla on kyllä nätti ja persoonallinen ihmistyyli, vaikkei peli ole hahmoja enempää tuttu niin itseltään näyttävät kyllä juuri sopivan verran! <:
Reply
:iconpyttinski:
Pyttinski Featured By Owner Feb 7, 2014  Hobbyist Digital Artist
Niisk nuusk on kyllä niin nättiä jälkeä ;v; Kaikkien ilmeet on ihan hurjan kivat ja IC ja en pääse yli tän ihanan kesäsistä sävyistä *-* tulee kesä fiilis
Reply
:iconrittieen:
Rittieen Featured By Owner Feb 6, 2014  Student General Artist
Ihanan hellyyttävä ja lämmin piirros! ;w;/
Reply
:iconberneri:
Berneri Featured By Owner Feb 6, 2014  Student General Artist
(︶ω︶) Moi Jamppa. Just casually dropping by..

HAHAA. Täältä minä taas tulen. Harmi, että en edes tiedä mistä aloittaa, Jamppa hyvä. Tiedän että tämäkin kommentti tulee jäämään sun message centeriin joksikin aikaa, koska EN NYT VAIN MALTA olla kirjoittamaan kunnollista kommenttia. ;_; En edes pyydä anteeksi tästä!

Mulla on tloumahakipu huomisesta, eikä tää kuva auta asiaa, mutta samalla oon myös niin kikseissä ja innoissani tästä kaikella tapaa, etten myöskään voi olla tuijottelematta tätä alvariinsa ja MIETIN hetken ajan, että odotanko viikonlopun ylitse ennenkuin kommentoin tähän. Mutta no can do, pakko mikä pakko. Alitajunta vaatii. SORGE JORGE. Paitsi että en ole pahoillani.

Ahh ahh tätä oli niin kiva seurata kun piirtelit. Nyt on vielä kivempi kun näkee kokonaisuuden ja kaikki ihanaiset yksityiskohdat. Haluun vieläkin tästä sen isomman version, että saan laitettua uuden taustakuvan kakkosnäyttöön.. Sitten sitä on helppo aina katsella. *-* KIHH KIHH.

Jotenkin kaikkien luonteet tulee tässä esille niin hyvin. ;u; Ellie on NOH ELLIE. Macy tietää enemmän kuin se antaa ymmärtää ja se on ainoo jonka vois kuvitella tosissaan poseeraavan kuvitteelliselle kameralle. XD En kestä miten iloselta ja tyytyväiseltä se näyttää tossa laumansa kanssa. ;; Okei kestän. Koska paras Maisa ja paras Joel ja paras Ellie. Joel tosiaan on oma hillitty itsensä, mut sitte sillä on toi ISÄLLINEN HYMY. Ja se on niin hyvännäkönen muutenkin. >o< Saat tehtyä sen hiukset ja parran aina niin hyvin.

Ja kokoero kaikkien välillä on tosi hyvä! OvO

Tykkään kaikkien poseista niin paljon. Oot saanu tähän sellasta pientä tilanteen tuntua, mutta kuitenkin niin että periaatteessa voisin kuvitella niiden poseeraavan kuvaa varten. Olematta kuitenkaan tikkujäykkinä ku jossain sukukuvassa. :v Ja mä en voi ikinä hehkuttaa liikaa sun tyyliäs tehdä farkkuja. Sanoitki, että niitä on hauska tehdä ja jotenkin sen kyllä näkee näistä kuvista aina! Oikein paistaa. :D Ne on niin hienoja. *koskee* Tosin sulta onnistuu myös kaikki muut vaatteet ja niiden asettelu ja rypytys ja ne vaan näyttää niin luonnollisilta kaikella tapaa.

Vaatteista puheenollen, TYKKÄÄN näistä vaatteista kovasti mitä oot tähän laittanu. Voisin hyvin kuvitella että Joel pitäis just tollasia vaatteita kesäsinki, ja Ellien vaatteet on myös hyvin.. Elliemäiset. Vidduku en osaa paremmin ikinä kuvailla Ellien juttuja. :--Dd Mutta luotan siihen, että ymmärrät mitä ajan takaa.

Plus, Macyn raitakangaspantajuttu. Molto bene, diggaan väreistä. Hih. n_n

Ahh, niinku itekki sanoit (ja porukka chatissa), tästä tulee sellanen tosi kesänen fiilis ja haluun vaan TON LUMEN POIS. :--D Voin oikein kuvitella auringon lämmön ja jonkinlaisten heinäsirkkojen sirityksen tähän kuvan taustalle. Pakko oikein mennä nyt tubeen ettimään joku video, että pääsen fiilikseen kunnolla mukaan.
Ja noi pienet pehmennykset joita näkyy mm. Macyn korvisa ja Joelin toisessa polvessa antaa kuvan sellasesta tietynlaisesta lämpöaaltoilusta, jota kesällä näkee esim. asfaltin pinnalla väreileän. *-* Se tuo vain lisää fiilistä siitä että kuvassa on oikeasti LÄMMIN.
KUUNTELE NY TOTA JA KATO TÄTÄ KUVAA VOI JUMPE. ;A; Voi veljet, voi veljet. Tämä ei nyt kyllä yhtään auttanut mun kesän kaipuuseen, MUTTA sopii kuin nenä päähän tähän kuvaan ja NNGH.

Ja shush siitä, etteikö hyvä tausta koska luit mun ajatukset ton kanssa. Aattelin just tollasta kun sanoin siitä että ruohikkoa ja taustalle vaja. Noi väritkin on aivan mahtavat, ahh. Ja pieniä ykstyiskohtia, esim tuo ruohoton alue etualalla. Tuo heti omaa syvyyttään kuvaan. Ja ruohikko on just sopivan pitusta. u_u

Voi että.. En voi olla kuin iloinen ja tyytyväinen ja onnellinen, että mulla on maailman paras concept artin piirtäjä tekemässä tällasia kuvia?! ;_; Tiiän, että toistan tätä kaiken aikaa, mutta mulla on sellanen fiilis ettei sitä voi toistaa liikaa. Sun pitää saada tietää miten hienoja nää on ja miten paljon nää merkitsee mulle ja yhy <3 Ja kiitos ficcikehuista, mä oon kaiken aikaa niin hämmentyny siitä, miten paljon tykkäilet siitä. 8D Mutta en valita, hih! Kiitos miljoonasti taas, että tällaisen kuvan teit ja NE KAIKKI LUONNOKSET MITÄ TEET. *-* <3 

HIHHEI.
Reply
:iconfloydvoid:
FloydVoid Featured By Owner Feb 5, 2014
Oii upea! :'3
Reply
:iconkippurable:
kippurable Featured By Owner Feb 5, 2014
Sait Joelin piirrettyä niin KOMEANA, en vieläkään pääse siitä yli miten hyvin osaat piirtää ''vanhuksia'' 8|
Reply
:iconimpalae:
impalae Featured By Owner Feb 5, 2014  Hobbyist General Artist
Tulipas nyt jotenkin vilpittömän hyvä mieli tästä kuvasta :--D
Reply
:iconsainttwilight:
SaintTwilight Featured By Owner Feb 5, 2014  Hobbyist General Artist
oi siit tuli ihan mahtava .u.
Reply
Add a Comment:
 
×

Details

Submitted on
February 5, 2014
Image Size
11.2 MB
Resolution
3517×2500
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
3,089 (1 today)
Favourites
242 (who?)
Comments
9
×